enda

James Crabe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Maybe Baby 1987 Foto U/Spillefilm
Godt Nytår 1987 Foto U/Spillefilm
Karate Kid II 1986 Foto U/Spillefilm
Politiskolen 2 - Deres første opgave 1985 Foto U/Spillefilm
Karate Kid 1984 Foto U/Spillefilm
Natholdet 1982 Foto U/Spillefilm
Masser af kugler 1980 Foto U/Spillefilm
Kinasyndromet 1979 Foto U/Spillefilm
Rocky 1976 Foto U/Spillefilm
Slamberten fra Nashville 1975 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.