enda

James Cromwell

(1940 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Trials of Cate McCall 2013 Medvirkende U/Spillefilm
The Queen 2006 Prince Philip U/Spillefilm
Spirit - Hingsten fra Cimarron 2002 Obersten U/Spillefilm
The Sum of All Fears 2002 Præsident Robert Fowler U/Spillefilm
Sneen på cedertræerne 1999 Judge Fielding U/Spillefilm
Generalens datter 1999 general Joe Campbell U/Spillefilm
Species II 1998 Senator Ross U/Spillefilm
Babe - den kække gris kommer til byen 1998 Medvirkende U/Spillefilm
Little Tree 1997 Bedstefar U/Spillefilm
Babe - den kække gris 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.