enda

James D. Bissell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Monumenternes mænd 2014 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mission: Impossible - Ghost Protocol 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spiderwick fortællingerne 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
300 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Ring 2 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Confessions of a Dangerous Mind 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tin Cup 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jumanji 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jern-Henrik 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Araknofobi 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Always 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tvillinger 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bigfoot og familien Henderson 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Falken og snemanden 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
På grænsen til det ukendte 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
E.T. the extra-terrestrial 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.