enda

James Earl Jones

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Løvernes Konge 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Earth 2007 Amerikansk version U/Dokumentarfilm
Løvernes konge 1994 Mufasa (org. version) U/Spillefilm
Bedst af de bedste 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Field of dreams 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Coming to America 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Bag krigen 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Allan Quartermain og jagten på den gyldne by 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Conan barbaren 1981 Thulsa Doom U/Spillefilm
En bid af kagen 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Eksorcisten II: Kætteren 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det store hvide håb 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.