enda

James Foley

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Fifty Shades Fri 2018 Instruktion U/Spillefilm
Fifty Shades - I mørket 2017 Instruktion U/Spillefilm
Hannibal 2013 Instruktion Tv-serie
Perfect stranger 2007 Instruktion U/Spillefilm
Confidence 2003 Instruktion U/Spillefilm
The Corruptor 1998 Instruktion
Sælger til salg 1992 Instruktion U/Spillefilm
Farlige affærer 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Who's that girl 1987 Instruktion U/Spillefilm
For tæt på 1985 Instruktion U/Spillefilm
Vild og rodløs 1984 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.