enda

James Franco

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Disaster Artist 2018 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Alien: Covenant 2017 Medvirkende U/Spillefilm
11.22.63 2016 Medvirkende Tv-serie
In Dubious Battle 2016 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Queen of the Desert 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Wild Horses 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Good People 2014 Tom Wright U/Spillefilm
The Interview 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Oz: The Great and Powerful 3D 2013 Oz U/Spillefilm
This is the End 2013 James Franco U/Spillefilm
Spring Breakers 2012 Alien U/Spillefilm
Abernes planet: Oprindelsen 2011 Will Rodman U/Spillefilm
Howl 2010 Allen Ginsberg U/Spillefilm
127 hours 2010 Aron Ralston U/Spillefilm
Milk 2009 Scott Smith U/Spillefilm
Spider-Man 3 2007 New Goblin/Harry Osborn U/Spillefilm
Tristan & Isolde 2006 Tristan U/Spillefilm
Spider-Man 2 2004 Harry Osborn U/Spillefilm
The Company 2003 Josh U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.