enda

James G. Robinson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Good Shepherd 2006 Produktion U/Spillefilm
For the Money 2005 Produktion U/Spillefilm
Eksorcisten: Begyndelsen 2004 Produktion U/Spillefilm
Ace Ventura - når naturen kalder 1995 Producer U/Spillefilm
Ace Ventura, detektiv 1993 Producer U/Spillefilm
Robin Hood - den fredløse 1991 Executive producer U/Spillefilm
Skin Deep 1989 Executive producer U/Spillefilm
Kun de stærke overlever 1989 Executive producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.