enda

James Garner

(1928 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Clint Eastwood: Out of the Shadow 2000 Medvirkende Tv-dokumentar
Maverick 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Murphy - dit hjerte er i fare 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Skyde skæg på larvefødder 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Victor - Victoria 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Vestens hurtigste finger 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Det er skønt 1968 Medvirkende U/Spillefilm
I krig og kærlighed 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Den store flugt 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Sladder 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.