enda

James H. Spencer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The eye 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Prince & Me 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fair game 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Richie Rich - Verdens rigeste dreng 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dødbringende våben 3 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gremlins 2: det nye kuld 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nabokrigen 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Min mikro-makker 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gremlins 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Poltergeist 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Røven af 4. division 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.