enda

James Horner

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Amazing Spider-Man 2012 Musik U/Spillefilm
Karate kid 2010 Musik U/Spillefilm
Avatar 3D - Special Edition 2009 Musik U/Spillefilm
Spiderwick fortællingerne 2008 Musik U/Spillefilm
Drengen i den stribede pyjamas 2008 Musik U/Spillefilm
Apocalypto 2006 Musik U/Spillefilm
All the King's Men 2006 Komponist U/Spillefilm
Flightplan 2005 Musik U/Spillefilm
Legenden om Zorro 2005 Musik U/Spillefilm
The new world 2005 Musik U/Spillefilm
Troja 2004 Musik U/Spillefilm
The Forgotten 2004 Musik U/Spillefilm
The Missing - Håbet lever 2003 Musik U/Spillefilm
Radio 2003 Musik U/Spillefilm
House of Sand and Fog 2003 Musik U/Spillefilm
Beyond Borders 2003 Musik U/Spillefilm
Windtalkers 2002 Musik U/Spillefilm
The Four Feathers 2002 Musik U/Spillefilm
Iris 2001 Musik U/Spillefilm
Enemy at the Gates 2001 Musik U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Musik U/Spillefilm
The Perfect Storm 2000 Musik U/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Musik U/Spillefilm
Robotmennesket 1999 Musik U/Spillefilm
Zorro - den maskerede hævner 1998 Musik U/Spillefilm
Store Joe Young 1998 Musik U/Spillefilm
Deep Impact 1998 Musik U/Spillefilm
Titanic 1997 Musik U/Spillefilm
Det afgørende bevis 1996 Musik U/Spillefilm
Løsepenge 1996 Musik U/Spillefilm
Spitfire Grill 1996 Musik U/Spillefilm
Apollo 13 1995 Musik U/Spillefilm
Jumanji 1995 Musik U/Spillefilm
Braveheart 1995 Musik U/Spillefilm
Casper 1995 Musik U/Spillefilm
Jade 1995 Musik U/Spillefilm
Dødens karteller 1994 Musik U/Spillefilm
Bøgernes herre 1994 Musik U/Spillefilm
Legendernes tid 1994 Musik U/Spillefilm
De unge rebeller 1993 Musik U/Spillefilm
Fjernt fra verden 1993 Musik U/Spillefilm
Manden uden ansigt 1993 Musik U/Spillefilm
Pelikan notatet 1993 Musik U/Spillefilm
Tordenhjerte 1992 Musik U/Spillefilm
Vildt begær 1992 Musik U/Spillefilm
Sneakers 1992 Musik U/Spillefilm
Patrioternes spil 1992 Musik U/Spillefilm
Hvis sandheden skal frem 1991 Musik U/Spillefilm
Rocketeer 1991 Musik U/Spillefilm
Rejsen til Amerika II - Fievel i det vilde vesten 1991 Musik U/Spillefilm
Nye 48 timer 1990 Musik U/Spillefilm
Once around - svigersøn uden lige 1990 Musik U/Spillefilm
Skat, børnene er skrumpet 1989 Musik U/Spillefilm
Min far 1989 Musik U/Spillefilm
Ærens mark 1989 Musik U/Spillefilm
Field of dreams 1989 Musik U/Spillefilm
En russer rydder op i Chicago 1988 Musik U/Spillefilm
Willow 1988 Musik U/Spillefilm
Landet for længe siden 1988 Musik U/Spillefilm
Miraklet på 8. gade 1987 Musik U/Spillefilm
Rosens navn 1986 Musik U/Spillefilm
Rejsen til Amerika 1986 Musik U/Spillefilm
Aliens - det endelige opgør 1986 Musik U/Spillefilm
Commando 1985 Musik U/Spillefilm
Natty Gann 1985 Musik U/Spillefilm
Cocoon 1985 Musik U/Spillefilm
Broen, der kvajede sig 1985 Musik U/Spillefilm
Mord i Gorky Park 1983 Musik U/Spillefilm
Krull 1983 Musik U/Spillefilm
Testament 1983 Musik U/Spillefilm
Brainstorm - indhentet af fremtiden 1983 Musik U/Spillefilm
Syv der hævner 1983 Musik U/Spillefilm
Påklæderen 1983 Musik U/Spillefilm
Star Trek II - Khans hævn 1982 Musik U/Spillefilm
Op med poterne makker 1982 Musik U/Spillefilm
48 timer 1982 Musik U/Spillefilm
Rumpiraterne 1980 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.