enda

James Ivory

(1928 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The City of Your Final Destination 2009 Instruktion U/Spillefilm
The White Countess 2005 Instruktion
Den franske affære 2003 Instruktion
Den gyldne skål 2000 Instruktion U/Spillefilm
A Soldier's Daughter Never Cries 1998 Instruktion
At overleve Picasso 1996 Instruktion U/Spillefilm
Jefferson i Paris 1995 Instruktion U/Spillefilm
Resten af dagen 1993 Instruktion U/Spillefilm
Howards End 1991 Instruktion U/Spillefilm
Værelse med udsigt 1985 Instruktion U/Spillefilm
Kvinderne fra Boston 1984 Instruktion U/Spillefilm
Hede og støv 1982 Instruktion U/Spillefilm
Maria 1981 Instruktion U/Spillefilm
Europæerne 1979 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.