enda

James L. Venable

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Scary Movie 5 2013 Musik U/Spillefilm
Zack and Miri make a porno 2009 Musik U/Spillefilm
Superhero movie 2008 Musik U/Spillefilm
Scary movie 4 2006 Musik U/Spillefilm
Storbydrømme - Jersey girl 2004 Musik U/Spillefilm
Scary Movie 3 2003 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.