enda

James Mangold

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Logan 2017 Instruktion U/Spillefilm
The Wolverine 2013 Instruktion U/Spillefilm
Knight and day 2010 Instruktion U/Spillefilm
3:10 to Yuma 2008 Instruktion U/Spillefilm
Walk the Line 2005 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Identity 2003 Instruktion U/Spillefilm
Kate & Leopold 2001 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Girl, Interrupted 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Cop Land 1997 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Heavy 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Oliver & Co 1988 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.