enda

James Marsden

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sonic the Hedgehog 2020 Medvirkende U/Spillefilm
Accidental Love 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Loft 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Diggs U/Spillefilm
27 bryllupper 2008 Kevin U/Spillefilm
Fortryllet 2007 Prince Edward U/Spillefilm
Superman Returns 2006 Richard White U/Spillefilm
Gossip 2000 Derrick Webb U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.