enda

James Mason

(1909 – 1984)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jagtselskabet 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Den skjulte hær 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Drengene fra Brasilien 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Himlen må vente 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Jernkorset - og sergent Steiner 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i Marseille 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Masser af diamanter 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Kold sved 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Fremmed i eget hus 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Telefon til afdøde 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Den hede spanske sommer 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Captive Audience 1962 Warren Barrow Tv-film
Lolita 1962 Medvirkende U/Spillefilm
The Marriage-Go-Round 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Menneskejagt 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det blodige dæk 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Giften i blodet 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Prins Valiant 1955 Medvirkende U/Spillefilm
En verdensomsejling under havet 1954 Kaptajn Nemo U/Spillefilm
En stjerne fødes 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinden bag manden 1953 Medvirkende, Manus, Produktion U/Spillefilm
Julius Cæsar 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Ørkenrotterne 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Rommel - Ørkenræven 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Natten uden naade 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Tordenklippen 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Manden i gråt 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Late Extra 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.