enda

James Parrott

(1897 – 1939)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
To Tyrolere 1938 Manus U/Spillefilm
Gøg og Gokke i det vilde vesten 1937 Manus U/Spillefilm
To x to 1933 Instruktion U/Kort fiktion
Panik i cirkus 1933 Instruktion U/Kort fiktion
Røg i Køkkenet 1932 Instruktion U/Kort fiktion
På Hospitalet 1932 Instruktion U/Spillefilm
Gøg og Gokke som Flyttemænd 1932 Instruktion U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i Spjældet 1931 Instruktion U/Spillefilm
Brats 1930 Instruktion U/Spillefilm
Chump at Oxford 1930 Instruktion U/Kort fiktion
Op med Antennen 1930 Instruktion U/Kort fiktion
Under Frysepunktet 1930 Instruktion U/Kort fiktion
Gøg og Gokke går agurk 1930 Instruktion U/Kort fiktion
Gøg og Gokke ser Spøgelser 1930 Instruktion U/Kort fiktion
Natugler 1930 Instruktion U/Kort fiktion
Midnats-Spøgeri 1930 Instruktion U/Kort fiktion
Alle tiders køretur 1929 Instruktion U/Kort fiktion
Gokke har snue 1929 Instruktion U/Kort fiktion
I Fangelejren 1929 Instruktion U/Kort fiktion
De to Søulke 1928 Instruktion U/Kort fiktion
Et Parti Golf med Gøg og Gokke 1928 Instruktion, Manus U/Kort fiktion
Habeas Corpus 1928 Instruktion U/Kort fiktion
Their Purple Moment 1928 Instruktion U/Kort fiktion
Fluttering Hearts 1927 Instruktion U/Kort fiktion
En Biograftur med Forhindringer 1925 Projektionist U/Kort fiktion
The Fraidy Cat 1924 Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.