enda

James Spader

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Blacklist 2013 Medvirkende Tv-serie
Secretary 2001 E. Edward Grey U/Spillefilm
Supernova 2000 Nick Vanzant U/Spillefilm
The Watcher 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Patientens døtre 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Crash 1996 James Ballard U/Spillefilm
Stargate 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Wolf 1994 Medvirkende U/Spillefilm
The music of chance - tilfældets musik 1993 Jack Pozzi U/Spillefilm
Ingen udvej 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Grænseløst begær 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Sex, løgn og video 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Less than zero - livet i overhalingsbanen 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Årgang '85 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.