enda

James Stewart

(1908 – 1997)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rejsen til Amerika II - Fievel i det vilde vesten 1991 Wylie (org. version) U/Spillefilm
Dynamit eller dollars 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Præriens lysthus 1970 Medvirkende U/Spillefilm
De 5 desperate 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Flammer over Virginia 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Manden, der skød Liberty Valance 1962 Medvirkende U/Spillefilm
To mand red ud 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Et mords analyse 1959 Medvirkende U/Spillefilm
En kvinde skygges 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Han kom fra Laramie 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Manden der vidste for meget 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Skjulte øjne 1954 L. B. Jefferies U/Spillefilm
Moonlight Serenade 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Død eller levende 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Rebet 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Den lille butik 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Det er herligt at leve 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Natten før Brylluppet 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Smith kommer til Washington 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Du kan ikke tage det med dig 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.