enda

James Wan

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aquaman 2018 Instruktion U/Spillefilm
Nattens dæmoner 2 2016 Instruktion U/Spillefilm
Fast & Furious 7 2015 Instruktion U/Spillefilm
Annabelle 2014 Instruktion U/Spillefilm
Nattens dæmoner 2013 Instruktion U/Spillefilm
Insidious 2 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Insidious 2010 Instruktion, Klip U/Spillefilm
Death sentence 2008 Instruktion U/Spillefilm
Saw 2004 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.