enda

James Whale

(1889 - 1957)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Manden med jernmasken 1939 Instruktion U/Spillefilm
The Bride Of Frankenstein 1935 Instruktion
Frankensteins brud 1935 Instruktion U/Spillefilm
Den Usynlige mand 1933 Instruktion U/Spillefilm
Frankenstein 1931 Instruktion U/Spillefilm
Waterloo Bridge 1931 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.