enda

James Woods

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jamesy boy 2014 Medvirkende U/Spillefilm
The Virgin Suicides 1999 Ronald Lisbon U/Spillefilm
Contact 1997 Michael Kitz U/Spillefilm
The Specialist 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Midnight sting 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Den hårde måde 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Det beskidte spil 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Vi vil ha' et barn 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Farlige ambitioner 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Bestseller 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Salvador 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Joshua 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Der var engang i Amerika 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Farlig impuls 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Videodrome 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Dræb, min elskede! 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Alex og vildkatten 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.