enda

Jami Gertz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Twister 1996 Melissa U/Spillefilm
Min drømmefyr 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Listen to me 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Kun de stærke overlever 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Less than zero - livet i overhalingsbanen 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Quicksilver 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.