enda

Jamie Bell

(1986 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rocketman 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Skin 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 K DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 K DK/Spillefilm
Med livet som indsats 2012 Joey Cassidy U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Tintin U/Spillefilm
The eagle 2011 Esca U/Spillefilm
Jane Eyre 2011 St John Rivers U/Spillefilm
Hallam Foe 2008 Hallam U/Spillefilm
Jumper 2008 Griffin U/Spillefilm
Modstand 2008 Asael Bielski U/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Dick DK/Spillefilm
Letters to Dear Wendy 2005 Medvirkende Tv-dokumentar
Billy Elliot 2000 Billy Elliot U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.