enda

Jamie Lee Curtis

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Halloween 2018 Medvirkende U/Spillefilm
You again 2010 Gail U/Spillefilm
Hjælp, det er jul! 2004 Nora Krank U/Spillefilm
Freaky Friday 2003 Tess Coleman U/Spillefilm
Virus 1999 Kit Foster U/Spillefilm
Halloween: H2O - tyve år senere 1998 Laurie Strode/Keri Tate U/Spillefilm
Bidske bæster 1997 Willa Weston U/Spillefilm
My girl 2 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Livsfarlig løgn 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Forever young 1992 Medvirkende U/Spillefilm
My girl - min første kærlighed 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Blue steel 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Fisken de kaldte Wanda 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Nicky & Gino 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Ungt blod 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Maskernes nat 2 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Tågen 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Blodig midnat 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Maskernes nat 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.