enda

Jan A.P. Kaczmarek

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Get low 2009 Musik U/Spillefilm
Karamazovi 2008 Musik U/Spillefilm
Evening 2007 Musik U/Spillefilm
The visitor 2007 Musik U/Spillefilm
Finding Neverland 2004 Musik U/Spillefilm
Unfaithful 2002 Musik U/Spillefilm
Lost souls 2000 Musik U/Spillefilm
Aimée & Jaguar 1999 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.