enda

Jan de Bont

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life 2003 Instruktion U/Spillefilm
Minority Report 2002 Produktion U/Spillefilm
The Haunting - Hjemsøgt 1999 Instruktion U/Spillefilm
Speed 2: Cruise Control 1997 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Twister 1996 Instruktion U/Spillefilm
Speed 1994 Instruktion U/Spillefilm
I ørnens klør 1992 Foto U/Spillefilm
Basic Instinct - Iskoldt begær 1992 Foto U/Spillefilm
Dødbringende våben 3 1992 Foto U/Spillefilm
Leg med døden 1990 Foto U/Spillefilm
Jagten på Røde Oktober 1990 Foto U/Spillefilm
Black rain 1989 Foto U/Spillefilm
Over mit lig 1988 Foto U/Spillefilm
Agent Cosby 1987 Foto U/Spillefilm
Who's that girl 1987 Foto U/Spillefilm
Hvem snører hvem? 1986 Foto U/Spillefilm
Jagten på Nilens juvel 1985 Foto U/Spillefilm
Den vilde kriger 1985 Foto U/Spillefilm
Cujo - en hund efter blod 1983 Foto U/Spillefilm
Den fjerde mand 1983 Foto U/Spillefilm
Drengestreger efter skoletid 1980 Foto U/Spillefilm
Max Havelaar 1977 Foto U/Spillefilm
Tyrkisk konfekt 1973 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.