enda

Jan Degn

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kaos 2010 Grading DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Colorgrading Tv-serie
Det som ingen ved 2008 Colorist DK/Spillefilm
Klinteskoven 2007 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Ung mand falder 2007 Compositing, Colorgrading DK/Kort fiktion
Super latte 2006 Grading DK/Kort fiktion
Out 2006 Colorist DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Colorgrading DK/Kort fiktion
The Monastery 2006 Online og colorgrading DK/Dokumentarfilm
Offscreen 2006 Visual effects, Grading DK/Spillefilm
Allegro 2005 Colorist DK/Spillefilm
Min far er bokser 2004 Colorist DK/Kort fiktion
Reconstruction 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
Ikke høre, ikke se... 2002 Online-klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.