enda

Jan Elhøj

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den gode dinosaur 2015 Tordenskrald U/Spillefilm
Cowboy, indianer og hest - the movie! 2009 Cowboy U/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Spejdermand, Manus DK/Kort fiktion
Crazy breakdancer på Strøget 2008 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Rockerne 2004 Medvirkende, Manuskript Tv-serie
Banjos likørstue 2001 Ilmer, Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.