enda

Jan Elle

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Bedrag 2 2016 NA-mødeleder Tv-serie
Opbrud 2005 Reklamekunde DK/Spillefilm
Hundeøjne 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Idioterne 1998 Tjener DK/Spillefilm
Den 8. sans 1988 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tænk selv - en film om Poul Henningsen 1984 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Drengen der forsvandt 1984 Betjent DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Ventende ved Knippelsbro DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.