enda

Jan Guldbrandsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Remix 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Lys DK/Spillefilm
Charlotte Amalie - fruer & friller 2003 Lys DK/Kort fiktion
Kald mig bare Aksel 2002 Lys DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Lys Tv-serie
Ondt blod 1996 Lys DK/Spillefilm
Blomsterfangen 1996 Belysningssupervisor DK/Kort fiktion
Menneskedyret 1995 Lys DK/Spillefilm
Elsker, elsker ikke 1995 Belysningsmester DK/Spillefilm
Smukke dreng 1993 Lys DK/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Lys DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Lys DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Lys DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Sirup 1990 Lys DK/Spillefilm
Perfect World 1990 Lys DK/Eksperimentalfilm
Huller i suppen 1988 Lys DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Lys DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Lys DK/Spillefilm
Hornsherred og EF 1986 Lys DK/Dokumentarfilm
Manden i Månen 1986 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Lys DK/Spillefilm
Elise 1985 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Lys DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Lys DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Zappa 1983 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Felix 1982 Runner DK/Spillefilm
Thorvald og Linda 1982 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kundskabens træ 1981 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.