enda

Jan Henningsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Søndag i parken 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Himmelstigen 1997 Lyd, Lydklipper DK/Dokumentarfilm
The wonderful world of teenage girls 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Lovestoreys 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Bagbundet 1996 Lyd DK/Kort fiktion
H.C. Andersen på kirkegården 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vølvens spådom 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Energi som leg 1996 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Til min søn, Amor 1996 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Technoire 1995 Musik DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.