enda

Jan Hovgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gøngehøvdingen 1992 Svensk vagt Tv-serie
Een gang strømer... 1987 Medvirkende Tv-serie
Midt om natten 1984 Smed DK/Spillefilm
Ludvigsbakke 1978 Medvirkende, Reservelæge Tv-serie
Julefrokosten 1976 Taxachaufføren DK/Spillefilm
Hashtræet 1973 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.