enda

Jan Iversen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Se dagens lys 2003 Rekvisitør Tv-film
Toast 1999 Rekvisitør Tv-serie
Pas på mor 1998 Rekvisitør Tv-serie
Operation Negerkys 1996 Rekvisitør Tv-serie
Madsen og co. 1996 Rekvisitør Tv-serie
Riget 1994 Rekvisitør DK/Spillefilm
Alle elsker Debbie 1987 Rekvisitørassistent Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Regi Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.