enda

Jan Jørgensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bryggeren 1996 Sørensen, vandmester Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Stunt, Stunts Tv-serie
Landsbyen 1991 Kurt Christensen, landmand Tv-serie
Det parallelle lig 1982 Medvirkende DK/Spillefilm
Halli hallo 1978 Medvirkende Tv-film
Du er ikke alene 1978 Lærer Jens Carstensen DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Betjent DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Falckredder DK/Spillefilm
Side om side for rødt 1977 Palle Tv-film
En by i provinsen 1976 Bruno Gerlach Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.