enda

Jan Kiesser

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dr. T 2000 Foto U/Spillefilm
Georgia 1995 Foto U/Spillefilm
V. I. Warshawski - detektiv på høje hæle 1991 Foto U/Spillefilm
Min far 1989 Foto U/Spillefilm
Livet tur/retur 1988 Foto U/Spillefilm
The Moderns 1988 Fotograf U/Spillefilm
Sig du elsker mig! 1987 Foto U/Spillefilm
Gysertimen 1985 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.