enda

Jan Linnebjerg

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hotel Paradis (oversigt) 2019 Onkel Per Fiktionsserie
Hotel Paradis 1:8 2019 Onkel Per Fiktionsserie
Hotel Paradis 2:8 2019 Onkel Per Fiktionsserie
Hotel Paradis 3:8 2019 Onkel Per Fiktionsserie
Hotel Paradis 4:8 2019 Onkel Per Fiktionsserie
Hotel Paradis 5:8 2019 Onkel Per Fiktionsserie
Hotel Paradis 6:8 2019 Onkel Per Fiktionsserie
Hotel Paradis 8:8 2019 Onkel Per Fiktionsserie
Hotel Paradis 7:8 2019 Onkel Per Fiktionsserie
Zomedy 2011 Zombie-Santa DK/Kort fiktion
A viking saga: Son of Thor 2008 Koll DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Palle Tv-serie
Min skøre familie Robinson 2007 Onkel Philip U/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Producer DK/Spillefilm
Pyrus på pletten 2000 Pyrus, nisse DK/Spillefilm
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Pyrus Tv-serie
Bølle-Bob 1998 Iversen DK/Spillefilm
Alle tiders julemand 1997 Pyrus Tv-serie
Alletiders julemand 1997 Pyrus Tv-serie
Bryggeren 1996 Tømrersvend Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Pyrus Tv-serie
Alle tiders jul 1994 Pyrus Tv-serie
En fremmed piges dagbog 1989 Oldefar som ung DK/Kort fiktion
17 op 1989 Medvirkende DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.