enda

Jan Maagaard

(1945 – )

Sceneinstruktør, skuespiller og oversætter.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Afgrunden 2003 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Der var engang 1998 Instruktion Tv-film
Den usynlige kunst 1994 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dagens Donna 1990 Konsulent DK/Spillefilm
Salamandersøen 1984 Medvirkende DK/Kort fiktion
Øjeblikket 1980 Narkoman på apotek DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.