enda

Jan Malmsjö

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Til døden os skiller 2007 Eckelstein DK/Spillefilm
Walter & Virginia 2006 Walter U/Spillefilm
Jeg er Dina 2002 Købmand U/Spillefilm
Jeg er din kriger 1997 Politibetjent U/Spillefilm
Good night Irene 1994 Jöns U/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Tjekhov, KGB-agent DK/Spillefilm
Det hvide genfærd 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.