enda

Jan Olof Ågren

også krediteret som Jan Olov Ågren og Jan Olaf Ågren
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Scenograf U/Spillefilm
Kommer du med mig då 2003 Scenograf U/Spillefilm
Livvagterne 2001 Scenograf U/Spillefilm
Det store gennembrud 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Glaspusterens børn 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.