enda

Jan Persson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Marilyn Mazur - queen of percussion 2006 Arkivfotos DK/Dokumentarfilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Stills DK/Spillefilm
Arilds tid 1988 Klip U/Spillefilm
Jim og piraterne 1987 Klip U/Spillefilm
Leif - en mand i knibe 1987 Klip U/Spillefilm
Falsk som vand 1985 Klip U/Spillefilm
Ronja røverdatter 1984 Klip U/Spillefilm
P & B 1983 Klip U/Spillefilm
Ene hane i kurven 1981 Klip U/Spillefilm
Den enfoldige morder 1981 Klip U/Spillefilm
Manden der blev millionær 1980 Klip U/Spillefilm
Madicken på Junibakken 1980 Klip U/Spillefilm
Et anstændigt liv 1979 Klip, Klipper U/Dokumentarfilm
Du er skrupskør Madicken! 1979 Klip U/Spillefilm
Picassos eventyr 1978 Klip U/Spillefilm
Brødrene Løvehjerte 1977 Klip U/Spillefilm
Slip fangerne løs, det er forår! 1975 Klip U/Spillefilm
En fyr og hans pige 1975 Fotograf U/Spillefilm
Emil fra Lønneberg 1974 Klip Tv-serie
Emil og grissebassen 1973 Klip U/Spillefilm
Nye løjer med Emil fra Lönneberg 1972 Klip U/Dokumentarfilm
Pippi stikker a' 1970 Klip U/Spillefilm
Pippi Langstrømpe 1968 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.