enda

Jan Petersen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vadehavets variationer 1992 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Vadehavets væren 1992 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Tippernes natur 1989 Instruktion, Manus, Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Pigen i gyngen 1988 Tjener U/Spillefilm
Den røde skov - filmisk orakel i 9 billeder 1987 Chauffør DK/Eksperimentalfilm
Babettes gæstebud 1987 Sagkyndig (gastronomi) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.