enda

Jan Röed

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Necrobusiness 2008 Foto U/Dokumentarfilm
The Well - En film om Orson Welles i Spanien 2005 Foto, Stills U/Dokumentarfilm
Tokyo Noise 2002 Instruktion, Manus, Stills DK/Dokumentarfilm
Tong Tana - Det tabte paradis 2002 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Fyrtårnet 1999 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Lucky people center international 1998 Foto U/Dokumentarfilm
Tranceformer 1997 Foto U/Dokumentarfilm
Atlanten 1995 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Kønigsberg Express 1995 Foto U/Dokumentarfilm
Sommeren 1995 Stills U/Spillefilm
Forræderi 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Tong Tana - en rejse til Borneos indre 1989 Instruktion, Manus, Foto U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.