enda

Jan Roelfs

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fast & Furious 6 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lions for Lambs 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
World Trade Center 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alexander 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bad Company 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Flawless 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nævningen 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Little Women - Pigebørn 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Baby of Mâcon 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Orlando 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Prospero's books 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kokken, tyven, hans kone & hendes elsker 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Drowning by Numbers 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
A zed and two noughts 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.