enda

Jan T. Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sølvtråd 2013 Instruktion, Manuskript, Producer, Klipper DK/Spillefilm
Sinister Visions 2013 Producer U/Spillefilm
Succubus 2012 Produktion DK/Kort fiktion
Supernatural Tales 2012 Producer DK/Spillefilm
Tour de Force 2010 Producer DK/Spillefilm
The Horror Vault 3 2010 Producer DK/Spillefilm
The Horror Vault 2 2009 Producer U/Spillefilm
The Horror Vault 2008 Producer DK/Spillefilm
Craig 2007 Foto, Visual effects, Producer, Idé DK/Spillefilm
Tro, had og kærlighed 2004 Instruktion, Manus, Produktion DK/Kort fiktion
Kammesjukker 2003 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Hvor er pengene, Peter 2002 Instruktion, Manus, Klip, Lyd, Executive producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.