enda

Jan Thijs

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arrival 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Bad Santa 2 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Love, Rosie 2014 Stills U/Spillefilm
Warm Bodies 2013 Stills U/Spillefilm
Riddick 2013 Stills U/Spillefilm
Lille spejl på væggen der 2012 Stills U/Spillefilm
Immortals 2011 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.