enda

Jan Tjerrild

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mors dag 2012 Peter DK/Kort fiktion
Half Past Original 2012 Saint Peter the Apostle Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Müller DK/Spillefilm
Supernatural Tales 2012 Peter DK/Spillefilm
Upstairs 2011 Kristian DK/Kort fiktion
Udyr 2011 Mand på cafeteria DK/Kort fiktion
De genfødte 2010 Markus DK/Kort fiktion
Mord på mere end én måde 2010 Henrik DK/Spillefilm
Westbrick Murders 2010 Forensic Technician DK/Spillefilm
Craig 2007 Cliff DK/Spillefilm
Regler for krig 2006 Soldat DK/Kort fiktion
Daddy-O 2006 Kunde i butik DK/Kort fiktion
Kejserens nye klæder 2004 Embedsmand DK/Kort fiktion
Blank 2003 Peter #2 DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.