enda

Jan Wilhelmsen

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kniven i hjertet 1981 Værtshusgæst DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Betjent Tv-serie
Den sårede filoktet 1974 Medvirkende Tv-film
I brændingen 1965 Jean Jacques Tv-film
Mit hjerte er i højlandet 1964 Medvirkende Tv-film
Den føjelige elsker 1963 Medvirkende Tv-film
Jimmys tog 1963 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.