enda

Jane Alexander

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mr. Morgan's Last Love 2013 Joan Morgan U/Spillefilm
City Heat 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Testament 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Vi skal over i nat 1981 Doris Strelzyk U/Spillefilm
Brubaker - en bombe under systemet 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Kramer mod Kramer 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Pansernes beskidte job 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Det store hvide håb 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.