enda

Jane Birkin

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den skønne strigle 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Daddy Nostalgi 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Mit livs kærlighed 1987 Medvirkende U/Spillefilm
I landets hjerte 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Beethovens nevø 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Den fortabte datters hjemkomst 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i solen 1981 Medvirkende U/Spillefilm
En skør familie 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Døden på Nilen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Frikadellens flugt 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Når hestetyve elsker 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.