enda

Jane Campion

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bright star 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
In the Cut 2003 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Holy Smoke 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Portræt af en kvinde 1996 Instruktion U/Spillefilm
The Piano 1993 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En engel ved mit bord 1990 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.